Косу до пояса повернуть! — у токшоу «По-людськи» допомогли дівчині з Сарн

18-річна Настя з міста Сарни на Рівненщині отримала хімічний і термічний опіки 10 см завдовжки (розміром як долоня) після того, як пофарбувала волосся у перукаря вдома. Після, здавалося, вже втраченої надії на відновлення волосся голови, у студії токшоу «По-людськи» лікар заявив, що зможе їй допомогти і зробить це безкоштовно.

Звичайне фарбування волосся обернулося для Насті справжньою бідою. За словами дівчини, спочатку волосся почало випадати зі шкірою, а потім з’явилася відкрита гнійна рана аж до кістки черепа. Тепер там ніколи не виросте волосся і дівчина приречена носити хустку чи перуку решту життя, - з такими думками Настя прийшла на соціальне токшоу «По-людськи».

Під час підготовки програми до ефіру команда почала вивчати, як саме можна зарадити цій біді, й звернулася до кваліфікованих лікарів, які погодилися допомогти Насті.

«Зараз моя мрія — це зробити так, щоб там росло волосся, — говорить крізь сльози Настя. — Я дуже вдячна вам всім, хто зібрався вирішити цю проблему».

Горе-майстриня, щоб уникнути будь-якої відповідальності, стверджує, що не брала за фарбування грошей, а зробила це на прохання дівчини, у якої вже були проблеми зі шкірою. Ведуча програми Інна Москвіна разом з експертами токшоу «По-людськи» обговорили, наскільки пильними треба бути людям, які звертаються до перукарів і до салонів.

Більше про історію у випуску: 

Дивіться соціальне токшоу «По-людськи» з понеділка по п'ятницю о 18:20 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Всі охочі розповісти свою історію у студії соціального шоу «По-людськи» можуть телефонувати до редакції за телефоном: +38 067 355 49 49, або писати на пошту: pl@suspilne.media.