Корпуси госпіталю для ветеранів з’єднують зручним переходом

Лікувальний та фізіотерапевтичний корпуси Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни, що у Клевані, об’єднають. Йдеться про будівництво переходу між ними.

Це дасть можливість пацієнтам з обмеженими фізичними можливостями безперешкодно переміщатися корпусами та значно покращить надання медичної, фізичної, психологічної реабілітації учасникам бойових дій.

Про це під час онлайн брифінгу повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Раніше, під час свого візиту на Рівненщину, Президент України Володимир Зеленський пообіцяв посприяти обласному госпіталю ветеранів у вирішенні важливих питань. Президент України виконав свою обіцянку. Адже, на влаштування переходу до лікувального та фізіотерапевтичного корпусів Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни Уряд виділив субвенцію 22 мільйони гривень. Реконструкція ведеться в рамках проєкту «Велике будівництво»»,  – зазначив Сергій Подолін.

Сергій Подолін також подякував депутатському корпусу облради за виділення з обласного бюджету 2,5 млн. грн на реконструкцію.

«Реконструкція приурочена до 30-ї річниці Незалежності України. На сьогодні завершені тендерні процедури, визначено підрядну організацію та активно тривають будівельні роботи», –  додав перший заступник голови.


Рівненська ОДА