Компанія VBET - партнер народного клубу Верес! VBET Ukraine

Рівненський народний клуб Верес отримав нового друга та партнера – компанію VBET Ukraine.

Ми стали частиною міжнародної сім'ї VBET, яка, незважаючи на важкі часи, підтримує Українську Асоціацію Футболу, національну збірну України з футболу, національну жіночу збірну України з футболу, а також співпрацює з європейськими клубами: AS Monaco, Paris FC, OGC Nice та багатьма іншими.

- Ми раді партнерству з Вересом. Для нашої компанії - це честь. Зізнаюся, що упродовж вже двох років слідкую за успіхами народного клубу. І не лише на футбольному полі, а й в медійній площині. За цей час у Рівному проробили такий обсяг роботи, який не зміг зробити ніхто інший в УПЛ. Для компанії VBET важливо підтримувати український футбол, український бізнес. Адже це спільна робота на благо нашої держави, - сказав керівник відділу партнерств VBET Ukraine Антон СВІТЛИЧНИЙ.

- VBET - наш новий партнер, новий титульний спонсор. Це солідний бренд, який підтримує український футбол. Приємно, що в такі тяжкі часи українські бренди об‘єднуються. Таке партнерство надихає, - поділився емоціями президент народного клубу Верес Іван НАДЄЇН.

Наразі народний клуб докладає усіх зусиль, аби після п‘яти довгих років знову повернутися на власний стадіон у Рівному та разом в вами вписати нову, яскраву сторінку в нашу спільну історію.

Патріотизм, бойовий дух та незламність — ось що таке народний клуб Верес сьогодні.

Наша пристрасть, жага до перемоги і наша відданість країні та клубу — це Верес!

Червоне та чорне! VERES on FIRE!

Народний Клуб "Верес" Рівне |