Колективу Рівненської обласної філармонії представили нову очільницю

Голова обласної ради Сергій Кондрачук сьогодні представив колективу КЗ «Рівненська обласна філармонія» закладу нову очільницю Елеонору Стеценко. Нагадаємо, її кандидатуру на посаду директора закладу 52 голосами підтримали депутати обласної ради на пленарному засіданні сесії 19 серпня. Раніше кандидата на посаду директора Рівненської обласної філармонії визначила конкурсна комісія серед п’яти претендентів.

Відповідно до розпорядження голови Рівненської обласної ради, контракт з Елеонорою Стеценко на посаді директора комунального закладу «Рівненська обласна філармонія» укладено на період з 19 серпня 2021 року до 18 серпня 2026 року.

- Добре знаю про високий фаховий рівень Елеонори Анатоліївни. Адже, свого часу очолюючи Здолбунівську РДА, працював з нею пліч-о-пліч  як з керівником відділу культури району і не раз переконувався, що вона є впевненим управлінцем, керівником та менеджером. Тож переконаний, результат роботи нової очільниці філармонії ми досить швидко матимемо змогу побачити, - зазначив Сергій Кондрачук.

 Елеонора Стеценко має значний досвід роботи у сфері  культури.  Зокрема раніше вона працювала на посаді начальника відділу культури і туризму Здолбунівської РДА, була ідейним натхненником та організатором низки заходів, серед яких – фестиваль «Буща Папороть», творчий захід «Візерункова весна» та ін.