Кожного року – по відділенню

Щоб зробити комфортні умови для пацієнтів та персоналу, знадобилося  півроку часу та 1,8 мільйона гривень. Кошти на ремонтні роботи та придбання інвентарю були виділені з районного бюджету.
На відкриття оновленого терапевтичного відділення завітали народний депутат України Юрій Вознюк,  голови Рівненської  облради та облдержадміністрації Михайло Кириллов і Віталій Чугунніков, голови райдержадміністрації та райради Володимир Стельмах і Володимир Пилипчук.  Вітаючи присутніх, гості наголошували, що  після ремонту  у відділення приємно заходити, тут створені всі умови для перебування і лікування, що сприятиме швидшому одужанню пацієнтів.  Зручно й медперсоналу, адже коли працюєш у гарних умовах, то і якість роботи підвищується.
За словами головного лікаря Ігоря Гудими,  і медперсонал, і пацієнти раді, що нарешті  ремонт завершився. Адже комфорті умови – це один із факторів успішного лікування. Особливо тішаться  палатами інтенсивної терапії, адже тут є все необхідне  для порятунку хворих. Обладнання, якого не вистачає, планують, за сприяння районної влади,  закупити вже у цьому році.
Не думає зупинятися на досягнутому й  районна влада. Як наголосив голова райради Володимир Пилипчук, депутати вже виділили 50 тисяч гривень на приведення до норм всієї необхідної документації, щоб розпочати ремонт кардіологічного відділення. Отож є всі надії, що вже наступного року  в лікарні відкриється й оновлена кардіологія.
Як годиться, на відкритті, були й хліб-сіль, і освячення приміщення. Церковнослужителі,  про-водячи обряд освячення відділення, побажали медперсоналу Божої допомоги у їхньому нелегкому служінні ближнім, а пацієнтам якнайшвидшого одужання.
Ольга Дем’янчук