Киянин, травмований у ДТП поблизу Дубна, помер у лікарні

Із Рівненської міської лікарні вчора, 15 січня, надійшло повідомлення, що в нейрохірургічному відділенні помер 45-річний житель Києва. Попри вжиті необхідні медичні заходи життя чоловікові лікарям врятувати не вдалося. Від травм, отриманих у автопригоді 11 січня на автодорозі «Київ-Чоп», він помер.

Нагадаємо, що ДТП поблизу Дубна спричинив п’яний водій автомобіля «Dodge», 37-річний рівнянин. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із трьома автомобілями: «Chevrolet Niva» під керуванням 49-річного жителя міста Харків, «Renault Duster», за кермом якого перебував 45-річний житель столиці, та автомобілем «Renault Trafic», водієм якого був 41-річний млинівчанин.

Потерпілого киянина із Дубенської міської лікарні доставили до медзакладу Рівного. Однак, отримані травми виявилися несумісні з життям. Ще двоє постраждалих — водій автомобіля «Dodge», який за зовнішніми ознаками перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, та його пасажир нині перебувають на стаціонарному лікуванні в обласному центрі.

Слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на частину 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Із початку року на автодорогах Рівненщини сталося 14 ДТП, у яких 16 осіб загинули, в тому числі — четверо пішоходів. Поліцейські вкотре наголошують громадянам неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та берегти здоров’я і цінувати життя.