Хвиля «замінувань» в Україні: людей евакували з вокзалів

Україною 4 серпня прокотилася хвиля повідомлень про замінування. Після Рівного та Тернополя схожу інформацію про вибухівку отримали Вінниця, Хмельницький та Кропивницький. 

Наразі у цих містах також розшукують ймовірну вибухівку. Людей евакуювали. 

О 14.20 надійшло повідомлення про замінування кількох об’єктів у Черкасах: залізничного вокзалу, автовокзалу та пошти, що на вулиці Хоменка.

«Вибухотехніки із кінологами обстежують приміщення, із яких евакуювали громадян, та прилеглі території», – прокоментували у поліції, пише «Суспільне». 

Як стало відомо, станом на 14.15 на автовокзалі у Рівному, а також на прилеглій території, вибухівки не виявили. Про це повідомили у Нацполіції.

У Вінниці правоохоронці перевіряють інформацію про замінування інфраструктурних об'єктів. На місцях працюють спецслужби, вибухотехніки, проводять перевірку,  у пресслужбі Нацполіції, пише «Суспільне».

Як повідомляє Вінницька міська рада, наразі тимчасово призупинено рух громадського та приватного транспорту на ділянці проспекту Коцюбинського (біля Центрального ринку) та поблизу площі Привокзальної.