Іноземні інвестори залишаються на Рівненщині

Незважаючи на війну, іноземний бізнес продовжує працювати на Рівненщині, більше того, область приймає потенційних міжнародних інвесторів.

За інформацією видання „Голос України”.

«Макроекономічна ситуація в області залишається стабільною. Ніхто не виводить свої активи, ніхто не відмовляється від своїх планів. Яскравий приклад — інвестиційний проект Данії: будівництво меблевого заводу — в активній фазі. Також днями зустрілися з представниками американської інвестиційної холдингової компанії Magellan 

Investment Holdings. Компанія має різноманітні інтереси в енергетиці та природних ресурсах, аерокосмічній та оборонній галузях і технологіях», — розповів очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль (на знімку).

На сьогодні обласна військова адміністрація веде перемовини щодо спільних проектів з воєводствами Польщі, департаментом у Франції, містом у Німеччині, адміністрацією регіонів у Литві та Італії. В області продовжують діяти меблевий, молочний та ІТ-кластери, що сприяє подальшій виробничій кооперації бізнесу в регіоні.

На тлі повномасштабного вторгнення росії іноземці не бояться вкладати кошти в Україну. На запитання: «Чому ви тут?», вони відповідають: «Ви боретесь за те, у що ми віримо!».