Голова Рівненської ОДА зустрівся з учасниками Національних Ігор Нескорених

Глова Рівненської ОДА Віталій Коваль зустрівся із ветеранами АТО/ООС, учасниками Національних Ігор Нескорених. Спортсмени розповіли очільнику області про участь у змаганнях, свої перемоги та підготовку до наступних змагань.

«Цього року вперше національні змагання будуть проведені за межами столиці -  у Черкасах та Кривому Розі. Таким чином буде поширюватися ветеранський спорт у регіонах. Маємо надію, що і Рівненщина зможе прийняти Ігри національного рівня у найближчих роках», - зазначив боєць батальйону «Айдар» Сергій Пандрак, який виборов чотири «золота» з плавання на Національних іграх нескорених у 2020 році.

Під час спілкування обговорили перебіг тренувального процесу та проблематику, у вирішенні якої може допомогти обласна влада. Адже, зокрема, четверо учасників «Ігор нескорених» від Рівненщини візьмуть участь у «Warrior Games» у штаті Флорида, США в складі української команди.

Також домовились про координацію спільних зусиль, можливу логістичну підтримку.

«Сильні духом, загартовані випробовуваннями і точно непереможні. Все це про наших рівненських ветеранів. Вірю, що наші Герої на «Warrior Games» та подальших змаганнях на «Іграх Нескорених» покажуть найвищі результати. З будь-яких питань ветерани матимуть посильну підтримку обласної влади», - запевнив голова ОДА Віталій Коваль.


Рівненська ОДА