Готуємо авто до весняно-літнього сезону

Спеціалісти станції технічного обслуговування «АІС Автоцентр Рівне» не тільки підготують ваше авто до весняно-літнього сезону, але й проведуть технічне обслуговування та ремонт будь-якої марки автомобіля, а також встановлять ряд комплектів додаткового обладнання.
Стандартний техогляд складається з діагностики ходової частини, перевірки стану передньої і задньої підвісок, роботи гальмівного механізму. Крім цього досвідчені фахівці завжди звертають увагу на дрібні аспекти роботи автомобіля.
СТО пропонує своїм клієнтам такі послуги: діагностика та ремонт ходової частини вантажних, легкових автомобілів та автобусів, діагностика та ремонт систем кондиціонування, електрообладнання, комп’ютерна діагностика електросистем та ходової частини, розвал-сходження, шиномонтаж і балансування коліс. А також – ремонт двигунів, редукторів КПП вантажних та легкових автомобілів, автобусів, промивка інжекторних систем, ремонт та обслуговування причепів, напівпричепів і тягачів, встановлення різноманітного додаткового обладнання, мийка, хімчистка на ін. На СТО також проводиться установка газобалонного обладнання (італійського виробника Тартаріні) не тільки на нові автомобілі, а й на ті, що вже експлуатуються.
Усі роботи із сервісного обслуговування проводяться з використанням оригінальних запчастин на сучасному високотехнологічному обладнанні. Сервісні спеціалісти систематично проходять навчання як безпосередньо на заводах-виробниках (наприклад, КамАЗ, ГАЗ в Росії), так і на сервісних станціях ГК АІС під керівництвом спеціалістів із Китаю та Південної Кореї. Це гарантує якість обслуговування та довгий і безперебійний термін служби вашого авто. Для того, щоб час очікування авто з ремонту минав непомітно, на СТО є комфортна клієнтська зона, де можна провести час за чашкою кави чи чаю, переглядом телепередач. Найближчим часом кімната буде обладнана точкою підключення до мережі Інтернет WI-FI. Якщо клієнти перебувають разом із дітьми, щоб маленькі гості не сумували, для них є дитячий куточок.
Крім обслуговування автолюбителів, СТО «АІС Автоцентр Рівне» надає послуги з ремонту авто багатьом підприємствам та організаціям. Тривалий час клієнтом СТО є дружний, ініціативний та амбітний колектив Автомобільного клубу м. Рівне, учасники якого користуються всіма перевагами Програми Автолояльності. Цим приємним бонусом – Програмою Автолояльності – який дозволяє економити до 15 відсотків (залежно від номіналу карти учасника: Silver, Gold, Platinum) на запасних частинах, послугах СТО, страхуванні, а також забезпеченням безкоштовною інформаційною та технічною підтримкою, може скористатися кожен клієнт СТО.
• Роман Вістенко


Додаткові пропозиції для постійних клієнтів:
• сервіс в кредит. Ця послуга поширюється на всі види робіт, купівлю запчастин, шин, встановлення додаткового обладнання та ГБО;
• запис на сервісне обслуговування на сайті   http://old.ais.ua/online
Підготувати автомобіль до літа можна за вигідними цінами завдяки акції «Весняний драйв». Клієнтам на вибір надається два акційних пакети
 сервісних послуг, вартість яких
знижена до 40 відсотків.
Пропозиція дійсна до кінця травня.
Сервісний центр «АІС Автоцентр Рівне» чекає вас та ваше авто за адресою:
м. Рівне, вул. Київська, 102-Ж.
Тел.: (362) 64-20-72