FlixBus запустив внутрішні рейси в Україні

Автобусний оператор FlixBus відкрив продаж на автобусні лінії між українськими містами.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу компанії.

З 8 липня запускаються напрямки Київ - Одеса - Затока, Київ - Житомир - Рівне - Львів, Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне - Львів - Ужгород.

Пасажири можуть забронювати квитки на сайті FlixBus, у мобільному застосунку та офлайн-касах продажу квитків.

Нові лінії запущено в партнерстві з автобусним партнером FlixBus - компанією Euroclub. Автобуси зберегли оригінальне брендування Euroclub і мають зелені наклейки "In copperation with FlixBus", за якими їх можна буде ідентифікувати на автобусних зупинках.

Автобуси, які працюють на маршрутах - Mercedes, Man і Neoplan. Середній вік автобусів - шість років. Вони обладнані кондиціонерами, розетками, в салонах є Wi-Fi, туалети.

"В Україні ми розпочинаємо з популярних напрямків: Київ - Львів, Київ-Ужгород і Київ - Затока через Одесу. На внутрішніх лініях дотримуємося тих самих стандартів дезінфекції та гігієни, що й на міжнародних, щоб пасажири відчували себе в безпеці, вирушаючи з нами в подорож цього літа", - наводить прес-служба слова директора FlixBus в Україні та Польщі Міхала Лемана.

Рейси з Києва до Затоки здійснюватимуться тричі на тиждень: у п'ятницю, суботу та неділю з Києва о 22:50 із прибуттям о 6:00 до Одеси і 7:50 до Затоки. У зворотному напрямку автобус вирушає в суботу, неділю та понеділок о 19:00 із Затоки, о 20:50 робить зупинку в Одесі, о 4:10 прибуває до Києва.

Лінія Київ - Львів курсуватиме щоденно з відправленням о 7:50 із Києва та прибуттям о 15:00 до Львова. Назад автобус виїжджає о 10:00 зі Львова і прибуває о 17:00 до Києва. Зупинки також будуть у Житомирі та Рівному.

Маршрут Київ - Ужгород працюватиме на запущеній раніше лінії Київ - Відень, яка курсує двічі на тиждень: у середу і суботу автобус вирушає з Києва о 7:50 і прибуває до Ужгорода о 21:25 із зупинками у Житомирі, Новоград-Волинському, Рівному та Львові. Назад автобус виїжджає у понеділок і п'ятницю о 4:00 із Ужгорода та прибуває о 15:55 до Києва.

Нагадаємо, 25 червня FlixBus оголосив про відновлення міжнародних рейсів із України до Німеччини, Польщі, Австрії, Угорщини та Чехії.

FlixBus була заснована у 2013 році. Розвиває автобусні перевезення Європою та США