«Євробляха» летіла з такою швидкістю, що згоріла після зіткнення з брилою

Стали відомі деталі ДТП у селі Бродець, що на Дубровиччині.

Автомобіль на європейській реєстрації їхав, як повідомляє rivnepost.rv.ua , із такою швидкістю, що врізався у бетонну брилу. Остання загороджує проїзд по гідротехнічній споруді над річкою. Адже гідротехнічна споруда потребує ремонту та осипається.

Як розповів речник служби автомобільних доріг Рівненської області Дмитро Леонтіюк, гідротехнічна споруда належить обласному управлінню водних ресурсів у Рівненській області:

- Споруда давно пошкоджена, а частина земельного полотна зруйнувалася. Дорожники проводили укріплення гідротехнічної споруди, проте вона потребує ремонту. Бетонні блоки та знаки були встановлені на прохання власників гідротехнічної споруди , щоб вберегти водіїв від заїжджання в річку.

Нагадаємо, що подія сталася 21 січня - о другій годині двадцять хвилин у поліцію подзвонив невідомий та сказав, що у Дубровицькому районі на узбіччі дороги горить автомобіль.

Неподалік села Бродець поліцейські справді знайшли це авто. Нікого з людей там не було. 

Пресофіцерка Нацполіції в Рівненській області Марія Юстицька повідомила РВ, що  автомобіль вочевидь зіткнувся з з бетонним блоком, отож загорівся. Це був "Фольксваген Гольф" з іноземними номерними знаками. Власника автомобіля ще не знайшли. Якщо його відшукають, то ще й покарають за скоєння ДТП.