Елітний мотоцикл викрав рівнянин

Елітний мотоцикл викрав рівнянин

У результаті проведених розшукових заходів працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом. Жителю Корнина, із яким нині спілкуються слідчі, загрожує від семи до 12 років за ґратами.

Про зникнення двоколісного транспортного засобу марки «BMW», припаркованого звечора біля будинку на вулиці Степана Бандери обласного центру, до поліції повідомив 14 листопада 38-річний рівнянин. 

Слідчі за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України, а працівники карного розшуку розпочали пошуки викраденого мотоцикла.

Під час проведення першопочаткових слідчих дій поліцейські встановили причетність 29-річного жителя Рівненського району до скоєного злочину. А вчора, 19 листопада, коли він зібрався перевезти мотоцикл додому, викрили на «гарячому».

Як з’ясували правоохоронці, мешканець Корнина уночі викрав двоколісний, загнав його до знайомого рівнянина.  Через п’ять днів саме зібрався перевезти його додому, як патрульні поліцейські за інформацією працівників карного розшуку зупинили автомобіль служби таксі «Renault Master», у багажному відділенні якого знаходився мотоцикл «BMW».

Транспортний засіб поліцейські вилучили.

Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває, в рамках якого призначатиметься автотоварознавча експертиза та вирішуватиметься питання про повідомлення 26-річному жителю Корнина про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області