Дубенська суддя дефілювала "язиком"

Нещодавно суддя Дубенського міськрайонного суду Рівненської області Олександра Жуковська знову відвідала модний захід, де Андре Тан презентував свою колекцію. Але не в статусі спостерігача, а як модель. Та ще й не сама, а з донечкою.
- Цими днями ми з меншою донькою демонстрували FamilyLook від українського дизайнера Andre Tan. Запросили як селебріті. Інші зірки були творчих професій: дизайнер, переможниця конкурсу краси, ведучий, ді-джей, поетеса. І лише я – суддя-блогер, далека від шоу-бізнесу і світу краси.
Хвилювалась… Як же мене приймуть люди? Але зал зустрів аплодисментами! Серед глядачів знаходилась і старша донька. Розповідала, що з різних сторін лунало: «Ого! Нічого собі, жива суддя!», - розповідає Олександра Жуковська.
А почалась прихильність до модного подіуму ще з 2018-го року. Тоді представниця Феміди відвідала модну подію, де Андре Тан презентував свою нову колекцію. І здавалося б, нічого дивного та незвичного у цьому нема. Але цього дня Олександрі Жуковській пощастило виграти дизайнерську сукню. Про цю подію «Жінка у мантії» написала на своїй сторінці так: «Я виграла сукню! Вау! Вперше в житті мені пощастило в лотереї! А ще нас запросили, як моделей на показ нової колекції в Рівному, що пройде 31.03.2018 в Органному залі! Це точно зі мною відбувається? Подарунки від Всесвіту на День народження?» - розповідає Ксеня ГАЛИЦЬКА у власному Блозі "Знай більше"