Дубенчани попрощалися із загиблими Героями

Сьогодні сотні дубенчан прийшли на майдан Незалежності, щоб віддати данину шани воїнам-землякам Віталію Прокопчуку та Олегу Савіцькому, які загинули 7 квітня внаслідок мінометного обстрілу на Луганщині. 

Вони  мужньо боронили нашу незалежність у війні, з якою на територію України прийшла росія. Прихиливши коліна та схиливши голови в глибокій скорботі, з пошаною та усіма військовими почестями громада зустріла своїх Героїв. 

Попрощатися з полеглими військовослужбовцями разом із родиною, громадою та військовими побратимами прийшли голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль, голова Дубенської районної військової адміністрації Всеволод Пекарський, міський голова Василь Антонюк, т.в.о. начальника Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, працівники та депутати Дубенської міської ради.

Священники Православної церкви України на чолі з благочинним протоієреєм Василієм Лозинським відслужили чин похорону над новітніми Героями.

Після прощання траурна процесія вирушила до військової частини, де служили воїни, а звідти - до останніх місць їхнього спочинку...

Щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам'ять і слава Героям!

За інформацією Facebook сторінок  Дубно-влада-онлайн та  Інформаційний_портал_Дубно