Для цуценяти знайшли маму

Крихітне новонароджене цуценя, яке знайшли у смітнику тимчасово прийняла жінка в якої є годуюча мама-пудель. 

Джерело 7 днів.

 Нагадаємо, вчора рівненський священник Василь Коновалюк розповів, що знайшов у сміттєвому баку новонароджене цуценя. Про свою знахідку він розповів у Фейсбуці. І незабаром відгукнулися небайдужі в яких є годуюча собака. 

“Відгукнулася, завдяки вашій небайдужости, людина, в якої годуюча мама-пудель є. Ось щойно завіз до них мою маленьку знайду. Як бачите, мамка її прийняла і дитя почало активно смоктати цицьку. Слава Богу! Ось такі справи поки-що. Через деякий час, якщо все буде гаразд, треба буде дитятко забирати звідти і прилаштовувати. Писатиму потім, як і що. А наразі всім, хто переживав і підтримував, щиросердо дякую“, — написав Василь Коновалюк та показав відео, як нова “мама” прийняла крихітку знайду.

 

Відгукнулася, завдяки вашій небайдужости, людина, в якої годуюча мама-пудель є. Ось щойно завіз до них мою маленьку знайду. Як бачите, мамка її прийняла і дитя почало активно смоктати цицьку. Слава Богу! Ось такі справи поки-що. Через деякий час, якщо все буде гаразд, треба буде дитятко забирати звідти і прилаштовувати. Писатиму потім, як і що. А наразі всім, хто переживав і підтримував, щиросердо дякую!!! Posted by Vasyl Konovaliuk on Friday, February 11, 2022