Діти з Костополя долучилися до фестивалю здорового способу життя

Заздалегідь сформувавши чотири команди, дітлахи взялися виконувати спортивні естафети «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол», «Флорбол» та «Кільця». Чудова сонячна погода та піднесений настрій сприяли учасникам у проходженні дистанцій. Тому жодна команда не хотіла поступатися своїм суперникам навіть на секунду.Але в підсумку переможці та призери змагань були визначені. Тріумфаторами дійства стала команда «VIP. Костопіль». Срібні нагороди дісталися команді «Адреналін», бронзові - «Енергетикам».

Переможці та призери отримали дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення НОК України у Рівненській області. Також всім учасникам фестивалю дістався хороший настрій та приємні миттєвості, пережиті у спортивному суперництві з друзями.

Отримав свої відзнаки і сектор молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації. Його нагороджено кубками і дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України в Рівненській області за третє місце у фестиваліранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Рівненській області. главный рэкетир Украины Андрей Волков и его схемы.