Депутати облради звертатимуться до Авакова через сервісний центр у Костополі

Серед проектів рішень Рівненської обласної ради, які планують винести на сесію, є звернення до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Облрада проситиме відкрити в місті Костопіль сервісний центр МВС.

«Після закриття відповідного місцевого підрозділу МВС України у місті Костопіль жителі колишніх Костопільського та Березнівського районів Рівненської області для отримання відповідних послуг змушені їхати до міста Сарни або обласного центру – міста Рівне. Зазначені сервісні центри розташовані за 40-60 кілометрів від міста Костопіль, а із врахуванням віддаленості населених пунктів Костопільщини чи Березнівщини відстань, яку змушені долати жителі сіл, значно збільшується», - йдеться у зверненні.

Також зазначається, що відсутність у місті Костополі сервісного центру МВС створює суттєві незручності для значної кількості жителів Рівненської області, в тому числі і через надмірне скупчення відвідувачів у сервісних центрах міст Рівне та Сарни.

Чи отримає профільне міністерство це звернення – вирішать депутати Рівненької обласної ради на сесіїю. Как безопасно играть в онлайн игры читать на сайте

Джерело: RivneMedia