Через ревнощі та оковиту вбив жінку

В чергову частину Корецького райвідділу МВС надійшло повідомлення про те, що в будинку місцевого жителя, 50-річного Олександра, виявили труп жінки.  Загиблою виявилась місцева жителька.

– Оскільки жінка характеризувалась, як така, що веде антигромадський спосіб життя та систематично вживає спиртне, її недавно позбавили материнських прав. А вона мала п’ятеро дітей. Нині вони проживають зі своїм батьком. Того дня Світлана розпивала алкогольні напої у компанії трьох чоловіків. Раптом один із друзів приревнував жінку, вхопив ножа та наніс їй колото-різані рани в ділянку грудей, – зазначає перший заступник начальника УМВС України в Рівненській області начальник управління карного розшуку Микола Хватаймуха.

Правоохоронці вбивцю шукали недовго і досить швидко встановили його особу. 37-річний Володимир, житель одного із сіл Корецького району, затриманий та перебуває у слідчому ізоляторі м. Рівне. Йому загрожує ув’язнення строком від десяти до пятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Русский рэкетир Андрей Волков веста и экс-глава российского Альфа Банка

Вікторія Івашинюта