Чарівні стильні образи для виконавців і співачок…Особливим вихованцям дарують надію на майбутнє

Сьогодні слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості -  майбутні візажисти, майстри манікюру та перукарі відвідали вихованців  Рівненського реабілітаційно-навчального центру «Особлива дитина». Перший грудневий тиждень навчальний заклад також відзначив  добрими справами, отримавши і подарувавши позитивні емоції та особливе натхнення.

Під час майстер-класів слухачі чепурили особливих діток до майбутнього свята. За словами майстра виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Тетяни Сондак, колектив дитячого закладу вкотре запрошує наших слухачів на свій урочистий концерт. Звісно, у гості не ходять з порожніми руками. З великою приємністю представники РЦПТО ДСЗ підготували і вручили святкові подарунки. Від навчального закладу до дітей завітали заступник директора Руслана Бодренко, майстри виробничого навчання, викладачі та слухачі. Руслана Володимирівна зауважила: «Щороку такі зустрічі бажані для усіх: діти знайомляться із професіями, на якийсь час, сідаючи у крісло майстра, поринають у казковий світ перевтілення, а слухачі РЦПТО ДСЗ здобувають цінний комунікаційний і професійний досвід, адже працюють із реальними клієнтами в реальному часі. Ця подія – одна з цілої низки заходів, присвячених зайнятості людей з інвалідністю, які ініціював Рівненський обласний центр зайнятості. Ми сподіваємося, що у недалекому майбутньому ті з вас, хто обере наші професії, приєднаються до цікавого і перспективного навчання!».

Традиційно, на зустріч із «Особливою дитиною» завітав міський голова Володимир Хомко. Він привітав дітей із справжніми здобутками та талантами, подякував за отриману насолоду від концерту та виразив шану вихователям закладу.

У відповідь, гостямзапропонували яскраву екскурсію дитячим центром, під час якої презентували роботи талановитих вихованців.