Бійці бригади ТрО Рівненщини облаштували спортзал просто неба

На Рівненщині бійці 104 бригади тероборони ЗСУ облаштували на своїх позиціях вуличний тренажерний зал. Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook. Як військові тренуються просто неба, розповів 55-річний боєць Олег Стахов, за плечима якого служба в армії, міліції та підприємницька діяльність.

Підприємець Олег служив у спецроті, потім десять років — у міліції. Має кафе і нічний клуб, адже в мирному житті він — підприємець. Втім, повномасштабне вторгнення військ РФ в Україну змінило його будні.

Військовий розповідає:

"Одразу вступив тоді у ДФТГ, а опісля я потрапив у цю бригаду і був приємно здивований, що тут хлопці обладнали спортзал. Я приніс свої тренажери, снаряди, грушу боксерську, хто що міг — приніс. Комбат дуже багато — штанги, гантелі, тренажери і всі хлопці, які виявили бажання, а таких — я був здивований, дуже багато, займалися"

День розпочинається о 5:30 з пробіжки на три кілометри. Коли дозволяла погода — занурювалися в місцеву водойму. Уже на позиціях, після повернення, приступають до занять спортом. Окрім інших навантажень, відпрацьовують прийоми рукопашного бою і вдосконалюють фізичну форму.

Резюмує Олег:

"На «граджданці» не у всіх була можливість цим займатись. Я сам уже набрав майже 115 кілограмів, а зараз скинув 10 кг за три місяці. Спокійно підіймаю стокілограмову штангу 20 разів у свої 55 років і гирю 24-кілограмову — п'ятдесят разів кожною рукою. Вважаю, що для своїх років я ще у нормальній фізичній формі. З такими хлопцями, як служать в нашій бригаді, з таким командиром, ми обов'язково переможемо. Слава Україні"

 

Як тренуються бійці бригади детальніше у відео: