Бездоганний манікюр вміють робити кваліфіковані випускники

Святкові настрої тривають! Кваліфіковані манікюрники представили ефектне колективне портфоліо!

У перші дні нового року слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Манікюрник» впевнено підтверджують свої професійні знання і вміння. Державна кваліфікаційна атестація стала завершальним етапом 3,3 – місячного навчання безробітних міста Рівне, Гощанського, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського, Млинівського та Рівненського районів області на базі навчально-виробничого комплексу у Рівному. Підтвердивши високі теоретичні знання, кожна із слухачок виконала кваліфікаційну роботу – манікюр обраній для атестації моделі.

Голова державної кваліфікаційної комісії Юлія Євтушок (Студія-магазин нігтів «Nails Profi») не лише оцінювала відповіді і кваліфікаційні роботи слухачів, але й підбирала нових майстрів. Так, талановита випускниця Алла Чупір отримала запрошення на роботу!

Серед роботодавців – колишня слухачка РЦПТО, а нині власниця розкішного Салону «Beauty pleas» Юлія Дем’яненко. Підприємиця переконана, що кваліфікація випускників саме цього навчального закладу має високий рівень, отож саме тут підбиратиме собі нові кадри.

Серед найперспективніших манікюрниць майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Лілія Мельник та викладачка Лілія Наконечна називають Аллу Чупір, Юлію Гайдук, Оксану Іванець. Їхні роботи та, власне, ставлення до професії переконливо свідчать про перспективність, готовність розвиватися та високу відповідальність. Саме ці слухачки впевнено відповідали за білетами без попередньої підготовки. Зауважимо, що більшість випускниць із групи планують започаткувати власну справу. І їх уже в якості роботодавців навчальний заклад очікуватиме на наступних іспитах.

Самі ж випускниці із вдячністю відгукуються про навчання: «Тут чудова атмосфера, заняття цікаві, а викладачі і майстри завжди приходять на допомогу та передають свої знання!». Високий професійний рівень майбутні манікюрники здобувають у стилізованому манікюрному салоні, де є усе необхідне: обладнання, манікюрні столи, кварцовий стерилізатор, лампа-лупа, манікюрна витяжка. Під час навчання кожна слухачка забезпечена професійним інструментом, використовуються сучасні матеріали (лаки, акрилові системи, допоміжні рідини, типси, матеріали для нейл-дизайну тощо). Важливо, що під час виробничого навчання педагоги ініціюють екскурсії до професійних студій і салонів, організовують практикуми і семінари разом із кращими представниками галузі. Усе це сприяє особливому професійному натхненню, вмотивованості та зацікавленості в обраній професії. А отримані свідоцтва державного зразка засвідчують професійність та рівень манікюрниць. Старший майстер Майя Сульжик та методист Валентина Кузнєцова відзначили хороші теоретичні знання і практичну підготовку. Вони привітали групу із завершенням навчання та побажали неодмінно цікавих ідей, задоволення від роботи і професійного росту. Онлайн казино джокер він дарує подарунки всім новим гравцям за реєстрацію!

Яскравим підтвердженням майстерності стала ефектна колекція кваліфікаційних робіт манікюрниць! Якісна, чиста, акуратна робота, виконана у сучасних мотивах, з підбором стильних малюнків і форм. А вам подобається?

 

•  Діна Мазуркевич,

РЦПТО ДСЗ