Анатолій Гриценко та Віктор Чумак заявили про об’єднання

Під час спільної прес-конференції лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко та лідер громадянського руху «Хвиля» Віктор Чумак заявили про об’єднання сил напередодні виборів та підтримку Анатолія Гриценка як єдиного кандидата від об’єднаної демократичної опозиції на президентських виборах у березні 2019 року.

Політики розповіли, що після президентських виборів докладуть всіх можливих зусиль для реалізації узгодженої політичної програми, яка базується на боротьбі з корупцією, руйнації олігархічних монополій, створенні рівних та чесних умов для підприємництва і збільшення добробуту всіх громадян.

«У нас є спільне усвідомлення відповідальності за шлях, який попереду. Це не тільки президентські вибори. Ми – партія «Громадянська позиція» та громадянський рух «Хвиля»  – спільно підемо і на парламентські вибори, і на місцеві. Головне завдання – змінити мораль влади. Вивести людей зі стану безнадії і страху. Ми маємо спільне розуміння, як підняти економіку і  протидіяти корупції. І саме це спільне бачення та спільна відповідальність є основою нашого об’єднання», – відзначив Анатолій Гриценко.

Лідер «Громадянської позиції» та лідер «Хвилі» підкреслили, що організаційно об’єднують команди в один штаб і цей виборчий штаб очолить Віктор Чумак.

«Я давно давав слово, що якщо бачитиму, що моя діяльність може допомогти близькому мені за поглядами політику з більшим рейтингом обійняти посаду президента і змінити країну – я підтримаю цього політика на його шляху до президентської посади. Зараз виконую обіцянку. Ми з Анатолієм Гриценком вирішили об’єднати зусилля. Бо разом ми зможемо нарешті почати здійснювати серйозні системні зміни в країні», – зазначив Віктор Чумак.

Окрім цього, Анатолій Гриценко та Віктор Чумак закликали до єднання  інших партнерів та однодумців. Вони зазначили, що двері до об’єднання довкола єдиного кандидата від демократичної опозиції відкриті для Андрія Садового, Святослава Вакарчука, Романа Безсмертного, Миколи Томенка, Миколи Катеринчука, Олександра Солонтая та інших представників демократичної опозиції.

https://www.youtube.com/watch?v=2KxXvF4yD7A