6 липня кооператори у всьому світі відзначатимуть Міжнародний день кооперативів

Шановні кооператори та ветерани споживчої кооперації Рівненщини!

   6 липня кооператори  у всьому світі відзначатимуть Міжнародний день кооперативів. Цей день став щорічним святом для всесвітньої кооперативної спільноти, у якій споживчі кооперативи  займають значиму позицію та відіграють важливу роль.

     Серед 1,2 мільярда членів кооперативів усього світу колектив кооператорів Рівненщини  своєю щоденною працею теж вписує колоритний рядок у новітню історію споживчої кооперації. Адже саме рівненські кооператори, всупереч непростим економічним реаліям, утримують першість у загальнонаціональному кооперативному рейтинзі. Продукція з логотипом СООP, яка виготовляється на Рівненщині, користується попитом не лише серед жителів нашого  краю, а й за його межами.  Сьогодні ми стали на шлях модернізації нашого виробництва за міжнародними стандартами та автоматизації торговельних процесів. У вирішенні цих завдань покладаємося насамперед на синергію наших небайдужих людей – справжніх професіоналів, які є воістину золотим фондом споживчої кооперації краю.

               Шановні колеги!  

       У переддень свята сердечно вітаємо вас та всю кооперативну родину області з професійним святом. Бажаємо всім натхнення творити і працювати.

     Зичимо  щастя, міцного здоров’я, добробуту, миру та злагоди на нашій землі.

  • Голова правління Споживспілки Рівненської області

Заслужений працівник сфери послуг України Петро Бараш

• Голова обласної профспілкової організації Микола Вознюк