5 грудня відзначається Всесвітній день волонтера

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою.
В останні роки, ще з часів Майдану і Революції Гідності, для нашої країни потужний волонтерський рух став взірцем громадянської позиції і самоорганізації суспільства.

Справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну від російської агресії та відвойовують кожен клаптик захопленої нелюдами землі. Завдяки волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні Сили України відчувають постійну надійну підтримку і турботу.
Сердечно дякую всім волонтерам за бажання приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ.

Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності.

Щиро вітаємо усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить країну сильнішою та наближає своєю працею нашу невідворотну Перемогу.
Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил, міцного здоров’я, будьте щасливі та наповнюйте щастям і добром життя інших людей!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Рівненський ОМТЦК та СП