18-річний рівнянин убив співмешканця власної матері

Смерть 51-річного чоловіка із тілесними ушкодження констатували медики швидкої вчора, 23 квітня, близько 19 години у селі Шостаків.  

Поліцейські попередньо встановили, що ножове поранення в область грудної клітки та шиї загиблому наніс 18-річний син його співмешканки.

Як з’ясувалось, хлопець приїхав у село Шостаків Рівненського району до матері та її співмешканця погостювати. Вчора, коли 38-річна жінка пішла відпочити у кімнату, чоловіки теж залишалися у будинку.  

За деякий час вона почула шум, а коли вийшла — біля вхідних дверей побачила закривавленого співмешканця. Тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям — чоловік помер.

За фактом умисного вбивства слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Молодик затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У рамках кримінального провадження слідчі вирішують питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Усі обставини події встановлюють.